STZ

ITF WTT J2 SLOVAK JUNIOR INDOOR 2022
DEJISKO: NTC aréna, Bratislava TERMÍN: 12. - 16. januára 2022
CHLAPCI: KVALIFIKÁCIA 24 hráčov, HLAVNÁ  32 hráčov, ŠTVORHRA 16 dvojíc
DIEVČATÁ: KVALIFIKÁCIA 24 hráčok, HLAVNÁ 32 hráčok, ŠTVORHRA 16 dvojíc

LIVE STREAM

LIVE STREAM

Prenos aktuálnych zápasov.

Partneri

Peugeot
STZ
Seekersport
iFortuna

AKTUALITY / News

Zelníčková jedinou Slovenkou vo štvrťfinále

Dátum: 12. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Radka Zelníčková sa ako jediná Slovenka prebojovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Na podujatí v rámci série Peugeot Tennis Tour 2021 by Konreal zvíťazila v druhom kole nad Amarissou Tóthovou z Maďarska 7:5, 6:1 za 104 minút. Osemnásťročná hráčka NTC prehrávala v prvom sete 3:5, no štyrmi hrami v rade otočila vývoj vo svoj prospech a v druhom dejstve už dominovala. V súboji o postup do semifinále si zmeria sily so šiestou nasadenou Mariou Herazovou Gonzalezovou z Kolumbie.  

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Méri vzdala dobre rozohratý zápas

Dátum: 12. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Eszter Méri skončila v osemfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Na prvom podujatí v rámci série Peugeot Tennis Tour 2021 by Konreal vyhrala prvý set nad ôsmou nasadenou Slovinkou Piou Lovričovou 6:4. V druhom sete za stavu 3:2 z pohľadu súperky si pri servise natiahla trieslo a o dva gemy neskôr musela dobre rozohratý zápas pre veľkú bolest vzdať.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Dva slovenské páry víťazne

Dátum: 11. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Nikola Daubnerová s Miou Chudejovou (na snímke) a Chantal Škamlová po boku Radky Zelníčkovej postúpili do štvrťfinále štvorhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Daubnerová s Chudejovou zvíťazili nad krajankami Salmou Drugdovou so Sarou Suchánkovou a vo vyrovnanom derby zápase zvíťazili 4:6, 6:4, 10-8 za 108 minút. O semifinále si zmerajú sily s nasadenými dvojkami Mariou Herazovou Gonzalezou z Kolumbie, Laetitiou Pulchartovou z Českej republiky. 

Čítať ďalej...

Méri a Zelníčková postúpili do osemfinále

Dátum: 11. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Eszter Méri (na snímke) a Radka Zelníčková postúpili do osemfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Na prvom podujatí série Peugeot Tennis Tour 2021 by Kronreal si Méri v úvodnom kole poradila s Martinou Přádovou a zvíťazila 6:2, 6:4 za 92 minút. Zverenka trénera Ivana Košeca a kondičného Ladislava Olasza si v súboji o postup do štvrťfinále zmeria sily s ôsmou nasadenou Piou Lovričovou zo Slovinska. 

Čítať ďalej...

Škamlová aj Suchánková vypadli v prvom kole

Dátum: 10. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

V utorok sa úvodnými zápasmi začala hlavná časť dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Do bojov zasiahli dve Slovenky. Štvrtá nasadená Chantal Škamlová (na snímke) nestačila na Maďarku Adrienn Nagyovú a podľahla jej 3:6, 3:6. Vyrovnanejší bol priebeh duelu medzi Sarou Suchánkovou a šiestou nasadenou Kolumbijčankou Mariou Herazovou Gonzalezovou. Suchánková viedla 7:5, 2:0, no dvadsaťštyriročná skúsenejšia súperka (najlepšie v rebríčku WTA na 317. priečke) dokázala zápas otočiť vo svoj prospech a po víťazstve 5:7, 7:5, 6:4 postúpila po vyše troch hodinách do druhého kola.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Jašková tesne bez hlavnej, v debli ďalej

Dátum: 10. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Anika Jašková (na snímke) sa neprebojovala do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Vo finále kvalifikácie nestačila na Češku Veroniku Vlkovskú a vo vyrovnanom zápase jej podľahla 6:1, 3:6, 7-10. Na prvom zo štyroch podujatí série Peugeot Tennis Tour 2021 by Kronreal si osemnásťročná Jašková vylepšila náladu vo štvorhre. Spolu s Michaelou Hončovou zvíťazili v prvom kole nad českým párom Vlkovská, Šebestová 6:2, 3:6, 10-6.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Mia Chudejová v hlavnej súťaži

Dátum: 10. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Mia Chudejová (na snímke) postúpila do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Na prvom podujatí zo série Peugeot Tennis Tour 2021 by Kronreal zvíťazila vo finále kvalifikácie nad Češkou Kristýnou Hrabalovou 6:4, 6:1. O hlavnú súťaž dnes zo Sloveniek zabojuje ešte Anika Jašková.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

V hlavnej súťaži osem Sloveniek, Škamlová štvrtá nasadená

Dátum: 09. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

V pondelok vyžrebovali v Národnom tenisovom centre hlavnú súťaž dvojhry aj štvorhry turnaja ITF WTT W15, ktorý je prvým podujatím v rámci série Peugeot Tennis Tour 2021 by Kronreal. Priamo v hlavnom pavúku figuruje osem Sloveniek - Chantal Škamlová, Katarína Kužmová, Romana Čisovská, Nikola Daubnerová, Sara Suchánková, Radka Zelníčková, Bianca Behúlová a Salma Drugdová. Ďalšíe dve - Mia Chudejová a Anika Jašková - zabojujú vo finále kvalifkácie o postup do hlavnej súťaže. Kompletný žreb hlavnej súťaže dvojhry aj štvorhry nájdete v sekcii Výsledky/draws, results.

Čítať ďalej...

Do finále kvalifikácie dve Slovenky

Dátum: 09. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Z deviatich slovenských hráčok, ktoré sa predstavili v kvalifikácii prvého turnaja ITF v rámci série Peugeot Tennis Tour 2021 by Kronreal, postúpili do bojov o hlavnú súťaž  iba Anika Jašková (na snímke) a Mia Chudejová. Jašková zdolala v slovenskom derby zápase druhú nasadenú Timeu Jaruškovú hladko 6:2, 6:1, Chudejová si poradila s päťkou pavúka Jekaterinou Višnevskou z Ruska 6:4, 6:2. Finálové zápasy kvalifikácie sú na programe v utorok od 10.00 h.

Čítať ďalej...

Kvalifikácia vyžrebovaná, v hre 9 Sloveniek

Dátum: 08. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

V nedeľu podvečer vyžrebovali v Národnom tenisovom centre kvalifikáciu turnaja ITF WTT W15, ktorý sa na vonkajších antukových dvorcoch NTC v Bratislave uskutoční od 9. - 15. augusta. Turnaj je prvým podujatím zaradeným do série Peugeot Tennis Tour 2021 by Kronreal. V kvalifikácii, ktorá sa začína v pondelok 9. augusta, sa predstaví dovedna deväť Sloveniek - Timea Jarušková, Michaela Hončová, Anika Jašková, Yvonna Žuffová, Mia Chudejová, Martina Marušinová, Laura Bérešová, Ivana Kopšová a Victoria Chramcová. Kvalifikačné zápasy sú na programe od 10.00 h.

Čítať ďalej...

ITF WTT W15 už od pondelka

Dátum: 07. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Už na budúci týždeň odštartuje prvým turnajom séria Peugeot Tennis Tour 2021 by Kronreal. Ide o šnúru štyroch pätnásťtisícových turnajov ITF. Úvodné podujatie bude patriť ženám a odohrá sa na vonkajších antukových dvorcoch NTC v Bratislave. Na základe aktuálneho akceptačného listu by sa v hlavnej súťaži mali predstaviť štyri Slovenky - Chantal Škamlová, Tereza MihalíkováBianca Behúlová a Radka Zelníčková. Behúlová a Zelníčková majú právo štartu na základe postavenia v juniorskom rebríčku. V kvalifikácii by mali štartovať Katarína Kužmová, Timea Jarušková a Michaela Hončová.

Čítať ďalej...

V auguste 2021 štyri turnaje ITF

Dátum: 07. 08. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

V auguste sa na Slovensku uskutočnia turnaje kategórie ITF pod názvom Peugeot Tennis Tour 2021 by Kronreal. Ide o sériu štyroch podujatí - jedného ženského a troch mužských, každé s dotáciou 15 000 USD. Úvodné dva turnaje sa odohrajú na vonkajších antukových dvorcoch Národného tenisového centra, tretí bude na dvorcoch TK Slávia STU Bratislava a posledný štvrtý budú hostiť v Žiline.

Čítať ďalej...