STZ

ITF WTT J2 SLOVAK JUNIOR INDOOR 2022
DEJISKO: NTC aréna, Bratislava TERMÍN: 12. - 16. januára 2022
CHLAPCI: KVALIFIKÁCIA 24 hráčov, HLAVNÁ  32 hráčov, ŠTVORHRA 16 dvojíc
DIEVČATÁ: KVALIFIKÁCIA 24 hráčok, HLAVNÁ 32 hráčok, ŠTVORHRA 16 dvojíc

LIVE STREAM

LIVE STREAM

Prenos aktuálnych zápasov.

Partneri

Peugeot
STZ
Seekersport
iFortuna

AKTUALITY / News

Miloš Karol s Matejom Gálikom: Je to úspech

Dátum: 13. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Miloš Karol s Matejom Gálikom zi zahrali svoje prvé deblové finále na turnaji kategórie ITF WTT M15. V domácom prostredí Národného tenisového centra sa spolu prebojovali do finále. V ňom síce nestačili na najvyššie nasadený rumunsko-francúzsky pár Victor Vlad Cornea, Jonathan Eysseric, no napriek tomu hodnotia zverenci Miloslava Mečířa ml. svoje účinkovanie na turnaji kladne.

Čítať ďalej...

Vo finále Eysseric proti Marozsanovi

Dátum: 13. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Jonathan Eysseric z Francúzska (na snímke) a Fabian Marozsan z Maďarska zabojujú v nedeľu o titul na turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. Siedmy nasadený Marozsan zvíťazil v semifinále nad Poliakom Michalom Dembekom 3:6, 6:3, 6:0 za 94 minút. Jeho súper Eysseric mal cestu do finále uľahčenú, krajan Jurgen Briand mu semifinálový duel vzdal kvôli problémom s trieslom, ktoré si privodil vo štvrťfinále. 

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Gálik s Karolom bez titulu

Dátum: 13. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Matej Gálik s Milošom Karolom nezískali svoj prvý deblový titul na mužskom okruhu ITF. Vo finále druhého turnaja ITF WTT M15 v Bratislave boli nad ich sily nasadené jednotky Victor Vlad Cornea z Rumunska s Jonathanom Eyssericom z Francúzska, ktorým podľahli 6:7(3), 1:6 za 68 minút. Pre osemnásťročných zverencov Miloslava Mečířa ml. je to aj napriek prehre doposiaľ najväčší úspech medzi mužmi.

Hráči NTC dlho držali v prvom sete krok s vysokofavorizovanou rumunsko-francúzskou dvojicou. Napriek štyrom hrozbám straty servisu si ani raz podanie neprehrali a o víťazovi prvého dejstva sa rozhodovalo v tajbrejku. V ňom sa ukázala väčšia skúsenosť nasadených jednotiek. Po zisku prvého setu už potom na dvorci dominovali a získali bratislavský titul.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Gálik s Karolom vo finále!

Dátum: 12. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Matej Gálik s Milošom Karolom (na snímke) zabojujú v sobotu o titul vo štvorhre na druhom turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. Držitelia voľnej karty zdolali v semifinále druhý nasadený poľsko-ukrajinský pár Michal Dembek, Vitalij Sačko v napínavom zápase 7:6(6), 2:6, 10-8 za 83 minút. V súboji o svoj prvý deblový titul medzi mužmi na okruhu ITF si zmerajú sily proti jednotkám pavúka Victorovi Vladovi Corneovi z Rumunska a Jonathanovi Eyssericovi z Francúzska.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Gálik s Karolom zabojujú o finále

Dátum: 11. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Matej Gálik s Milošom Karolom (na snímke) zabojujú v piatok o postup do finále štvorhry na druhom turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. Vo štvrtkovom štvrťfinále si poradili s ďalším domácim párom Martin Dobrý, Krištof Minárik vo vyrovnanom zápase 1:6, 7:5, 10-7 za 71 minút. V semifinále na nich čaká druhý nasadený poľsko-ukrajinský pár Michal Dembek, Vitalij Sačko, na ktorého rakete zostali vo štvrťfinále Peter Naď s Michalom Novanským. Slovenská dvojica prehrala 2:6, 4:6 za rovnú hodinu.

Vo štvrťfinále sa predstavil ešte Andrej Krajčík po boku Nóra Leytona Riveru. Tí nestačili na jednotky pavúka Victora Vlada Corneu s Jonathanom Eyssericom a podľahli im 1:6, 4:6.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Vo štvrťfinále slovenské deblové derby

Dátum: 10. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Krištof Minárik spolu s Martinom Dobrým (na snímke) postúpili´do štvrťfinále štvorhry na druhom turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. V úvodnom kole si poradili so štvrtým nasadeným francúzskym párom Baptiste Crepatte, Gabriel Petit a zvíťazili 7:6(6), 7:5 za 88 minút. Ich ďalšími súpermi budú  Matej Gálik s Milošom Karolom, ktorým fínski súperi Eero Vasa, Otto Virtanen vzdali za stavu 3:3 v prvom sete.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Novanský prehral, v singli už bez Slovákov

Dátum: 10. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Druhý turnaj ITF WTT M15 v Bratislave je vo dvojhre už bez slovenského zastúpenia. Aj posledný domáci hráč Michal Novanský (na snímke) prehral hneď v úvodnom kole. Nad jeho sily bol šiesty nasadený Francúz Gabriel Petit, ktorému podľahol 2:6, 5:7 za 78 minút. Na turnaji pokračuje vo štvorhre, vo štvrtok spolu s Petrom Naďom nastúpia vo štvrťfinále proti druhému nasadenému poľsko-ukrajinskému páru Michal Dembek, Vitalij Sačko.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Palovič aj Karol prehrali v prvom kole

Dátum: 10. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Lukáš Palovič (na snímke) neuspel v prvom kole dvojhry na druhom turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. Nad jeho sily bol piaty nasadený Francúz Kyrian Jacquet, ktorému podľahol 1:6, 3:6 za 85 minút. Zverenec trénera Milana Martinca sa po boku Lukáša Pokorného predstavil aj vo štvorhre. V úvodnom kole nestačili na maďarský pár Peter Fajta, Fabian Marozsan a podľahli mu 3:6, 6:7(5) za 89 minút.

Nedarilo sa ani Milošovi Karolovi. Úspešný kvalifikant nestačil na ďalšieho Francúza Jonathana Eysserica a vo vyrovnanom zápase prehral 6:7(8), 4:6 za 95 minút.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Naď s Novanským v debli ďalej

Dátum: 09. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Peter Naď s Michalom Novanským (na snímke) postúpili do štvrťfinále štvorhry na turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. V zápase dvoch slovenských párov si v úvodnom kole poradili s Andrejom Glváčom a Michalom Seleckým vo vyrovnanom zápase 6:3, 4:6, 10-6 za 69 minút. V súboji o semifinále zabojujú proti druhému nasadenému poľsko-ukrajinskému páru Michal Dembek, Vitalij Sačko.

Do štvrťfinále postúpil aj Andrej Krajčík po boku Nóra Leytona Riveru. Pár, ktorý sa do hlavnej súťaže dostal na poslednú chvíľu, zdolal držiteľov voľnej karty Radovana Michalika s Jakubom Kaťuchom 5:7, 5:7 za 96 minút.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Pokorný opäť neuspel v prvom kole

Dátum: 09. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Lukáš Pokorný (na snímke) stále čaká na svoj prvý bodový zápis do singlového rebríčka ATP. V prvom kole druhého turnaja ITF WTT M15 v Bratislave nestačil na Francúza Jurgena Brianda a podľahol mu 5:7, 2:6 za 91 minút. Devätnásťročný hráč NTC vstúpil do zápasu výborne - s minulotýždňovým finalistom prvého bratislavského turnaja išiel rýchlo do vedenia 4:0. Súper sa však potom rozohral, Pokorný začal viac chybovať a napokon v zápase ťahal za kratší koniec. Zverenec trénera Ľubomíra Kurhajca nastúpi v stredu ešte na debla po boku Lukáša Paloviča. V AXA aréne NTC sa predstavia proti maďarskej dvojici Fajta, Marozsan.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Zo Slovákov do hlavnej iba Karol

Dátum: 09. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Miloš Karol (na snímke) postúpil ako jediný domáci hráč z kvalifikácie do hlavnej súťaže druhého turnaja ITF WTT M15 v Bratislave. Vo finále eliminačnej časti si poradil so Samom Polakovičom 6:4, 6:1. Pred bránami hlavnej súťaže zostali Krištof Minárik, Martin Dobrý aj Jakub Kaťuch, ktorí v utorok nestačili na svojich súperov. Priamo v hlavnom pavúku štartujú vďaka voľnej karte Lukáš Pokorný, Lukáš Palovič a Michal Novanský.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

VÝSLEDKOVÝ SERVIS 9. 3. 2021

Dátum: 09. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

2. KOLO KVALIFIKÁCIE/ 2nd ROUND QUALIFYING:

JAKUB KROŠLÁK (SR) - Luca Van Assche (Fr.-10) 2:6, 1:6
Niklas Rohrer (Rak.) - Štěpán Pecák (ČR-15) 6:7(4), 6:4, 10-12 
Neil Oberleitner (Rak.-8) - Dominik Reček (ČR-14)  3:2, skreč.
Mikalai Haliak (Biel.-5) - KRIŠTOF MINÁRIK (SR-13) 6:3, 6:1
MARTIN DOBRÝ (SR) - Constantin Bittoun Kouzmine (Fr.-9) 3:6, 0:6
SAMO POLAKOVIČ (SR) - MILOŠ KAROL (SR) 4:6, 1:6
Eero Vasa (Fín.-7) - Amaury Raynel (Fr.) 3:6, 3:6
Piotr Grynkowski (Poľ.-6) - Edward Hubner (V. Brit.-12) 2:6, 2:6
 

Čítať ďalej...