Partneri

STZ
Peugeot
iFortuna
Seekersport
Rainside

AKTUALITY / News

Vyžrebovali Privatbanka Open

Dátum: 08. 07. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

V stredu popoludní vyžrebovali v areáli TK Slávia STU Bratislava turnaj Privatbanka Open 2020. Druhé podujatie zo série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna má vo štvrtok na programe všetky zápasy prvého kola dvojhry mužov a žien. Slovenská jednotka Viktória Kužmová nastúpi na dvorec číslo 1 nie skôr ako o 16.00 h a zmeria si sily s Vandou Vargovou.

Čítať ďalej...

Privatbanka Open: Akceptácia

Dátum: 03. 07. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Už tento týždeň sa v termíne od 9. - 12. júla uskutoční v hlavnom meste turnaj Privatbanka Open 2020. Bude druhým podujatím zo série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna. Na dvorcoch TK Slávia STU Bratislava sa predstaví 16 najlepších slovenských hráčov a hráčok. Špeciálnou hviezdou štartujúcou na voľnú kartu bude Švajčiarka Belinda Benčičová, ktorá zvíťazila ja na Bratislava Open, prvom turnaji série. Medzi mužmi si víťazstvo na ňom pripísal Lukáš Klein. Obaja sa predstavia ja na druhom bratislavskom podujatí.

Čítať ďalej...

Branislav Stankovič hodnotí Bratislava Open

Dátum: 23. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Riaditeľom turnaja Bratislava Open 2020 bol Branislav Stankovič. Dlhoročný organizátor challengerových turnajov na Slovensku však tentoraz neviedol challenger, ale v čase pozastavenej tenisovej sezóny sa jeho turnaj zaradil do série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna. Ako celé podujatie zhodnotil si môžete pozrieť v rozhovore.

Čítať ďalej...

Benčičová s Jaškovou víťazne

Dátum: 22. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Švajčiarska tenistka Belinda Benčičová si po víťazstve v dvojhre pripísala na turnaji Bratislava Open aj titul vo štvohre. Po boku mladej Slovenky Aniky Jaškovej zdolali sesterské duo Viktória a Katarína Kužmové hladko 6:2, 6:1. Obe hráčky majú v pláne štart aj na druhom podujatí série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna, kde by spolu v debli rady opäť zvíťazili.

Čítať ďalej...

Víťazmi debla Polášek so Zelenayom

Dátum: 22. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Najvyššie nasadený pár Filip Polášek s Igorom Zelenayom získal titul na turnaji Bratislava Open 2020. Vo finále si poradil so štvrtou nasadenou dvojicou Lukáš Klein, Norbert Gombos vo vyrovnanom zápase 3:6, 7:6(4), 11-9. Diváci sledovali vyrovnaný a napínavý zápas až do poslednej loptičky. Po víťazstve vo dvojhre tak Kleinovi o vlások unikol druhý titul na Bratislava Open. Z víťazstva sa napokon tešili turnajové jednotky. 

Čítať ďalej...

Viktória Kužmová najlepšou Slovenkou

Dátum: 22. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Najvyššie nasadenou spomedzi slovenských hráčok bola na turnaji Bratislava Open trojka podujatia Viktória Kužmová. Na prvom zo série piatich turnajov pod názvom Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna sa prebojovala do finále. Postupne zdolala Romanu Čisovskú, mladšiu sestru Katarínu Kužmovú a v semifinále vyradila nasadenú hráčku číslo dva Annu Blinkovovú z Ruska. V súboji o titul narazila na jednotku turnaja - Švajčiarku Belindu Benčičovú, ktorej podľahla 2:6, 3:6. Viki nastúpila na finále s cieľom podať čo najlepší výkon, no favoritke dokázala vzdorovať iba v úvode setov.

Čítať ďalej...

Titul Benčičovej na Bratislava Open

Dátum: 22. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Belinda Benčičová sa stala víťazkou ženskej dvojhry na Bratislava Open. Vo finále ako turnajová jednotka zdolala tretiu nasadenú Slovenku Viktóriu Kužmovú hladko 6:2 a 6:3. Svetová osmička získala odmenu 3000 eur a do hodnotenia série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna si pripísala 20 bodov.

Čítať ďalej...

Klein víťazom Bratislava Open

Dátum: 22. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Lukáš Klein získal titul vo dvojhre na prvom z pätice turnajov série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna. Šiesty nasadený hráč zdolal vo finálovom zápase Bratislava Open Alexa Molčana 2:6, 6:2, 6:2 . Za víťazstvo mu patrí odmena 3 000 eur a do rebríčka série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna si pripíše 20 bodov. Dvadsaťdvaročný Klein, zverenec trénera Tomáša Krupu a kondičného trénera Dávida Olasza, sa predstaví aj vo finále štvorhry. Po boku Norberta Gombosa si zmeria sily s najvyššie nasadeným párom Filip Polášek, Igor Zelenay. Zápas je na programe od 17.00 h. 

Čítať ďalej...

Finálové zápasy DNES

Dátum: 22. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Dnes sa na dvorcoch TK Slovan Bratislava odohrá finále mužskej i ženskej dvojhry a štvorhry turnaja Bratislava Open. Od 14.00 h je na programe mužské finále medzi Lukášom Kleinom a Alexom Molčanom, nie skôr ako o 17.00 h finále ženského singla, na ktoré nastúpia Viktória Kužmová so Švajčiarkou Belindou Benčičovou. Víťazi získajú odmenu 3000 eur a do hodnotenia Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna si pripíšu 20 bodov.

Čítať ďalej...

FINÁLE PRELOŽENÉ NA PONDELOK

Dátum: 20. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Z dôvodu nepriaznivého počasia v Bratislave sa sobotňajšie finálové duely turnaja Bratislava Open 2020 prekladajú na pondelok. Rozhodli o tom organizátori turnaja po dohode s hráčmi a hlavnou rozhodkyňou. Pondelňajší program otvorí o 14.00 finále mužov medzi Alexom Molčanom a Lukášom Kleinom. O 17.00 sa na dvorci predstavia aktérky ženského finále Belinda Benčičová a Viktória Kužmová. Vzhľadom k tomu, že Klein, Benčičová aj Kužmová hrajú aj finále štvorhry, časy týchto zápasov budú upresnené podľa priebehu. Celý program si môžete pozrieť TU.

Čítať ďalej...

Finále v sobotu od 13.00

Dátum: 20. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Prvý turnaj zo série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna sa pomaly blíži ku koncu. V sobotu sú na programe posledné štyri zápasy - finálové. Na dvorcoch TK Slovan Bratislava odštartuje program zápasom o titul v mužskej dvojhre medzi dvomi hráčmi NTC - Lukášom Kleinom a Alexom Molčanom. Obaja sa dobre poznajú a často spolu aj v rámci tréningov hrávajú. Následne na dvorec nastúpi Viktória Kužmová, ktorá si zmeria sily s najvyššie nasadenou Belindou Benčičovou zo Švajčiarska.

Čítať ďalej...

Proti Kužmovej Benčičová

Dátum: 19. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Súperkou Viktórie Kužmovej vo finále Bratislava Open 2020 bude najvyššie nasadená hráčka Belinda Benčičová zo Švajčiarska. Tá v semifinálovom dueli na dvorcoch TK Slovan Bratislava nedala šancu Anne Karolíne Schmiedlovej a zvíťazila 6:1, 6:0. 

Čítať ďalej...