• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Kližan si v zápase s Ungurom vyvrtol členok: "Nemalo by to byť vážne" (2)

Bratislava 6. novembra (TASR) - Slovenský tenista Martin Kližan pre zranenie ľavého členka skrečoval zápas 1. kola dvojhry na bratislavskom challengeri Slovak Open proti Rumunovi Adrianovi Ungurovi. Zverenec českého trénera Martina Damma odstúpil za stavu 3:5 v prvom sete.

V šiestej hre za stavu 3:2 a 15:15 sa Kližan pri pokuse dobehnúť loptičku pošmykol, následne zostal niekoľko minút ležať na kurte, pričom si chytal boľavý členok. Po ošetrení sa síce vrátil na dvorec, no na začiatku deviateho gemu zápas skrečoval. Ungur sa v 2. kole stretne s piatym nasadeným Poliakom Lukaszom Kubotom.

Kližan na margo zranenia uviedol. "Urobil som trochu zlý pohyb a vyvrtol sa mi členok. Nie je to nič vážne, nemalo by to byť natrhnuté, ale iba natiahnuté. Myslím si, že je to jeden z tých ľahších výronov. Múdrejší budem po štvrtkovom vyšetrení magnetickou rezonanciou, ktoré absolvujem v Piešťanoch. V každom prípade si musím dať minimálne týždeň-dva pauzu, pretože nebudem môcť behať. Táto sezóna sa pre mňa prakticky skončila. Chcel som ísť ešte na challenger do Helsínk, no budem sa musieť odhlásiť," povedal druhý najlepší slovenský singlista, ktorý v decembri plánuje absolvovať sústredenie na Floride, odkiaľ sa presunie do Austrálie. "Verím, že sa na Australian Open napokon dostanem do hlavnej súťaže a nebudem musieť hrať kvalifikáciu."

dvojhra - 1. kolo:

Adrian Ungur - Martin KLIŽAB (SR) 5:3 - skreč

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o hlas Kližana

la / k dispozícii je zvukový záznam/

Vloženo: 06. 11. 2013       Kategorie: Tasr