• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Australian: Na Li vo finále jasne prevýšila Cibulkovú - ohlasy médií-2

Melbourne 25. januára (TASR) - Ohlasy médií po finále dvojhry žien na grandslamovom turnaji Australian Open, v ktorom slovenská tenistka Dominika Cibulková prehrala s Číňankou Na Li 6:7 (3) a 0:6.

AP: "Na Li jasne prevýšila Cibulkovú a stala sa prvou čínskou víťazkou Australian Open."

sport.cz: "Na Li je kráľovnou Australian Open. Slovenka Cibulková dostala v 2. sete dokonca kanára."

idnes.cz: "Čína aj Slovensko žili zápasom svojich tenistiek vo finále Australian Open. Aj tak sa však našli dve dámy, ktoré si zápas zámerne odpustili. Matky oboch aktérok, Na Li aj Dominiky Cibulkovej. Obe boli príliš nervózne."

wtatennis.com: "Na Li ovládla Australian Open. V prvom sete prežila niekoľko vypätých momentov, v druhom jasne dominovala a zdolala Dominiku Cibulkovú, vďaka čomu mohla sláviť svoj druhý grandslamový titul."

tennis.com: "Na Li na tretí pokus prelomila finálové prekliatie v Melbourne. Číňanka, ktorá budúci mesiac oslávi 32. narodeniny, vo finále zvíťazila nad Dominikou Cibulkovou a stala sa najstaršou tenistkou, ktorá získala titul na Australian Open."

blick.ch: "To, čo chce v nedeľu dokázať Stanislas Wawrinka, dokázala Na Li v sobotu. Vo finále uzemnila Dominiku Cibulkovú v dvoch setoch."

sueddeutsche.de: "Šťastné zmierenie s Melbourne. Na Li konečne vyhrala svoje tretie finále na Australian Open. V Číne je ikonou a bude ešte väčšou."

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o ďalšie reakcie

ms la

Vloženo: 25. 01. 2014       Kategorie: Tasr